Organisatie

SLIM laat mensen in een muzikaal inspirerende omgeving elkaar ontmoeten. Daar worden vervolgens ideeën en projecten geboren.
Voor SLIM staat centraal dat meer mensen kennismaken en meer plezier beleven aan geïmproviseerde muziek. SLIM wil een actieve speler zijn. Daarom ondersteunt SLIM experimenten, concepten en ontwikkelingen in de provincie en de Euregio. Slim maakt muzikale ontmoeting mogelijk maar organiseert deze ook zelf, al meer dan 25 jaar. SLIM werkt op basis van een jaarprogramma, uitgevoerd door en onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Centrale doelstelling is het toegankelijk maken, versterken en verbeteren van geïmproviseerde muziek in Limburg.

Bestuur

SLIM bestuur (Januari 2021)   Chris Janssen – voorzitter John Gubbels – penningmeester Wouter Schenk –  vice-voorzitter Op 21 november 2020 is Ger Ramaekers teruggetreden uit het bestuur van SLIM. Gezamenlijk hebben wij besloten dat de wegen van SLIM en Ger op dit moment scheiden. Wij bedanken Ger voor zijn inzet in de afgelopen jaren voor SLIM en de gehele wereld aan geïmproviseerde muziek in Limburg en de euregio. Berichten aan SLIM kunt u blijven sturen aan secretariaat@slimjazz.nl.

Bureau Slim

Bureau SLIM - Jo Dautzenberg Postadres: Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek (SLIM) SLIM p/a Grensstraat 96, 6374 CT Landgraaf, Bureau SLIM - Jo Dautzenberg, Carbon 6, R304 Heerlen.

Colofon

Inhoud: Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek Fotografie: Nicole Bolton, Theo van Mourik, René Bradwolff Website constructie: Media Profile/Heerlen, Roger van de Poel, CIS-Websolutions. Disclaimer SLIM streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op haar website op het internet plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan SLIM niet garanderen dat de informatie te allen tijde noodzakelijk alomvattend, volledig, nauwkeurig of altijd bijgewerkt is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. De houders van de site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden. Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom, en kunnen worden gestuurd naar info@slimjazz.nl