Bestuur en Organisatie

SLIM laat mensen in een muzikaal inspirerende omgeving elkaar ontmoeten. Daar worden vervolgens ideeën en projecten geboren.
Voor SLIM staat centraal dat meer mensen kennismaken en meer plezier beleven aan geïmproviseerde muziek. SLIM wil een actieve speler zijn. Daarom ondersteunt SLIM experimenten, concepten en ontwikkelingen in de provincie en de Euregio. Slim maakt muzikale ontmoeting mogelijk maar organiseert deze ook zelf, al meer dan 25 jaar.

Ontmoeten en verbinden


SLIM trekt de provincie en de Euregio in en maakt eigentijdse muziek, geïmproviseerde en jazz voor een breder publiek toegankelijk. SLIM promoot muzikale ontmoetingen en initiatieven en ondersteunt musici in het vinden van hun weg binnen de (Limburgse) muziekscène. Zo vervult SLIM actief haar netwerk- en koepelfunctie. SLIM werkt op basis van een jaarprogramma, uitgevoerd door en onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Centrale doelstelling is het toegankelijk maken, versterken en verbeteren van geïmproviseerde muziek in Limburg.

Bestuur

SLIM bestuur (mrt 2018)   Chris Janssen – voorzitter Ger Ramaekers – secretaris John Gubbels – penningmeester Wouter Schenk –  lid Jacqueline Fijnaut –  lid
Contact met SLIM secretariaat

Bureau Slim

Bureau SLIM - Jo Dautzenberg Postadres: Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek
 Grensstraat 98a 6374 CT Landgraaf