SLIM FaceBook 2016/2017

Via de Slim Facebook pagina worden alle activiteiten uit deze rubriek aangekondigd en/of nabesproken , voorzien van professionele foto’s van Rene Bradwolff, Nicole Bolton en Wouter Schenk e.a.

De Slim facebook site wordt tevens gebruikt door diverse organisaties om hun evenementen binnen het Slim bereik onder de aandacht te brengen. Het gaat daarbij om Jazz Maastricht, Nieuwe Nor Heerlen, Parkstad Limburg Theaters, Jazz Club Zuid Limburg, App Art Events, Cultuurhuis Heerlen, Conservatorium Maastricht, Big Band Heerlen, muziekdocenten Arne van Coille & Werner Janssen, Jazz @ Meneerkes, Forum Maastricht, Ed’s Café Maastricht, Gasterie de Fabel, Heerlen, Jeker Jazz Maastricht, Jaar van de Mijnen, Vrije Academie.

Het bereik van deze berichten varieert van 160 ( regulier concert)  tot 14.000 ( prijs uitreiking )

Go to top